torstai 2. toukokuuta 2013

Koulutehtävä 2 : Tuotekuva studiossa tai studiomaisissa olosuhteissa.

Noniin, huhtikuun osalta kontaktijakso taas ohitse, joka oli taas kaikinpuolin mielenkiintoinen ja opettavainen. Palautettiin myös tehtävä jossa piti tutkiskella tuotteen persoonaa sekä muotoa, ja yhdistää sanaan myös adjektiivi. Molemmista oli seitsemän vaihtoehtoa joita itse sai yhdistellä. Minä valitsin sininen-hedelmä, kaatuva-kortti yhdistelmät.
haasteita tehtävään toi taas aika, joka työssäkäyvällä on melko rajallista. Toinen haaste oli tila jossa kuvata, ja "studiona" oli tällä kertaa meidän takkahuone joka ei mistään kohtaa vastaa studio-olosuhteita ;)
No, kuvat sain otettua ja niistä jälleen kerran tuli rakentavaa palautetta. Syväterävyyteen tulisi kiinnittää huomiota, samoin siihen voisiko kuva olla joskus vaikka neliö sen perinteisen pysty/vaakakuvan sijaan. Hyvä pointti, ja sitä meinaankin testata.
Muilla oli myös aivan superhienoja kuvia, ja tärkeää onkin nähdä erilaisia kuvia ja toteutuksia, niistä oppii paljon ja höpöttelemällä saa kullan arvoisia vinkkejä muilta. 

Perjantaina sitten pääsin ensimmäistä kertaa studiolle, jossa kuvasimme vanhaa autoa hiekkatiellä, viinilasia sekä leivoksia. Mielenkiintoista! 
Testasimme autonkuvauksessa taskulampulla "maalausta", eli valotus tapahtui ilman salamoita ( salamia??:D ). Se jos mikä oli opettavaista, ja totesin että tietynlaisiin kuviin sellainen valo sopii paremmin kuin yksikään salama. Tätä tulen varmasti testaamaan seuraavaa tehtävää tehdessä.

Pikkuhiljaa alkaa porukkakin olemaan tuttua ja juttua riittää kiitettävästi, täytyy todeta että erilaisuus on rikkaus, tässäkin asiassa :) Uskon että meillä tulee olemaan kiintoisa yhteinen koulutaival, nyt jo odotan innolla seuraavaa kontaktijaksoa.

Tässä lyhykäisyydessään tämä, mä alan valmistautumaan sirkushuveihin :)

-Minna

3 kommenttia:

  1. Onpas taas upeita kuvia! Tuo kirjottaminenkin tulee sulta niin luontevasti. Kyllähän sitä voi sitten vaikka toimittajan hommiakin miettiä ;)

    VastaaPoista
  2. Hihii, pitäisköhän alkaa opiskella sitäkin?? :D

    VastaaPoista

Hei, jätäppä lähtiessäsi minulle viestiä niin olen siten yhtä palautetta viisaampi :)